2012 m. sausio 18 d., trečiadienis

Spalvoti kontaktiniai lęšiai


Kaip atrodo akių spalva su spalvotais lęšiais
Spalvoti kontaktiniai lęšiai yra labai populiarūs jaunimo tarpe visame pasaulyje. Galima įsigyti 2 tipų kontaktinius lęšius – su receptu arba be recepto. Nereceptiniai kontaktiniai lęšiai nepagerina žmogaus regėjimo, tad yra naudojami tik dėl grožio. Jeigu turite gerą regėjimą, tačiau norite pakeisti akių spalvą ir išvaizdą, tuomet šie kontaktiniai lęšiai kaip tik Jums.

Galite rasti labai platų pasirinkimą šių lęšių tiek optikos salonuose, tiek įvairiose kitokio tipo parduotuvėse. Jie yra skirtingų formų, spalvų, vienkartiniai ar ilgalaikiai. Galite rinktis matinius kontaktinius lęšius ar natūralių spalvų, tokių kaip krištolo žydrumo, perlų pilkumo ar kapučino.

Pagrindinis šių lęšių naudojimo tikslas, kaip jau minėjau, yra pakeisti akių spalvą ir pridėti savo išvaizdai papildomo šarmo bei gauti daugiau dėmesio iš aplinkinių. Dažnai jie naudojami ir įvairiems vakarėliams. Štai kodėl spalvoti lęšiai tapo tokie populiarūs tarp jaunimo.

Daugelis mano, jog kontaktiniai lęšiai skirti tik kosmetiniams tikslams, todėl skiria jiems nedaug priežiūros. Čia ir yra didžiausia klaida: taip žmonės labai rizikuoja. Kaip ir kiti kontaktiniai lęšiai, spalvoti turi būti dažnai valomi, nes kitaip galite apkrėsti savo akis įvairiomis infekcijomis. Valykite tik tam skirtomis priemonėmis, be to, prieš tai darydami įsitikinkite, kad Jūsų rankos tikrai švarios. Taip pat jokiu būdu neskolinkite savo kontaktinių lęšių kitiems! Tai yra bene lengviausias būdas gauti infekciją.

Kontaktiniai lęšiai yra lengviausias ir gana originalus būdas pakeisti savo išvaizdą. Kadangi tai yra nereceptinis daiktas, pirkite tik itin aukštos kokybės kontaktinius lęšius, kad užtikrintumėte aukščiausią kokybę ir patikimumą savo akims.

Šaltinis: lesiai365.lt - 
Kontaktiniai lęšiai internetu pigiau

1 komentaras:

  1. Jei atsibodo monotonija ir norisi paeksperimentuoti su išvaizda - spalvoti lęšiai internetu yra geriausias pasirinkimas. Žinoma, reikia nepamiršti, kad ir juos būtina tinkamai prižiūrėti. :)

    AtsakytiPanaikinti